Laatste werkdag van de stalmeester

Afgelopen vrijdag was de laatste werkdag van de stalmeester Marcel. Marcel heeft zich een jaar ingezet in de stallen als stalmeester. Hij heeft een tijdje geleden een baan gevonden waarbij hij zich meer op zijn gemak voelt en heeft daarom besloten afscheid te nemen van de manege. Wij wensen Marcel veel geluk en succes bij zijn nieuwe baan en willen hem hartelijk bedanken voor zijn inzet van het afgelopen jaar!!

IMG_1139

Thea heeft hierin een kans gezien om zich aan te melden als nieuwe stal juf. Zij heeft al jaren gewerkt als stalhulp en heeft ervaring met paarden. Zij zal werkzaamheden gaan verrichten als: voeren, paarden buiten en binnen zetten, vakantiegangers begeleiden enz.. Martijn blijft de stallen uitmesten. Wij hopen dat Thea zich snel thuis zal voelen bij ons op stal en ook haar wensen wij heel veel plezier en succes!!

spacer