Onderlinge Dressuur wedstrijd 2 September Definitief startlijst

Officiële Startlijst dressuur  Zaterdag 2 september 2017 ?

Wijzigingen en aanmeldingen zijn niet meer mogelijk.  Manege pony Kirsten kan helaas niet gebruikt worden wegens een blessure, daarom zijn deze amazones ingedeeld op hun tweede keuze. Ik hoop op jullie begrip.  Er waren ook dit keer weer erg veel wensen, ik heb mijn uiterste best gedaan om aan iedereen zijn wensen te voldoen.  Graag voor de wedstrijd even inschrijven in de kantine en in de bak aanmelden bij de ringmeester.  Let er goed op dat de tijden richt tijden zijn en het dus wat kan afwijken.  Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes!  Voor vragen of afmeldingen kunt u contact opnemen met Mandy Kruize.

 

startlijst dressuur 2 september 2017def 1
startlijst dressuur 2 september 2017 def 2

spacer