Pensionstalling

De manege beschikt over ruime stallen voor zowel paarden als pony’s, alsmede weidegang, drie rijhallen, buitenbak met verlichting, en een poetsplaats met stromend water. Een aantal stallen, van verschillend formaat passend bij de schofthoogte van het dier, worden verhuurd aan leden. Je kan je eigen instructie, hoefsmid en dierenarts laten komen.

In de zomer dient in de buitenbak gelongeerd te worden. In de winter bestaat de mogelijkheid in de 2e rijhal te longeren als het weer dusdanig is dat longeren in de buitenbak niet meer mogelijk is. Per dag wordt op een bord aangegeven waar die dag gelongeerd moet worden. Omdat gelongeerd wordt in rijbanen, mag je niet op dezelfde cirkel blijven longeren en blijf je jezelf telkens verplaatsen zodat de hele baan gebruikt wordt.

Voor tarieven, (klik hier). De kosten zijn inclusief twee maal per dag brok en voordroogkuil,  en exclusief uitmesten en opstrooien   stro is wel inbegrepen ; de dierenarts, ontwormen, hoefsmid etc. betaal je uiteraard zelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor het binnen en buiten zetten van je eigen dier, het is tenslotte ook je ‘eigen’ wei. Meestal wordt dit door de pensionklanten onderling geregeld.