Rijvereniging

De Landelijke Rijvereniging & Pony Club ‘De Woudruiters’ ontplooid haar activiteiten vanuit de accommodatie van de manege. Daar beschikt zij over drie rijhallen waarbij de mogelijkheid bestaat een 20 x 60 meter rijbaan uit te zetten grote springconcoursen of voor het Z-dressuur. Tijdens wedstrijden kunnen twee dressuurproeven gereden in twee banen van 20 x 40 meter.

De rijvereniging biedt mogelijkheden om via de KNHS deel te nemen aan officiële wedstrijden met een eigen paard of pony. Daarnaast organiseert zij ook zelf wedstrijden en een grote jaarlijkse dressuurcompetitie (Dressuur Competitie Vlagtwedde, DCV). Wanneer je lid bent van de rijvereniging, kun je met je eigen paard/pony gebruik maken van de accommodatie via een bakkaart, maar ook met korting deelnemen aan de verschillende lessen op de manege. Uiteraard kan je ook je paard of pony bij ons stallen. Klik hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Speciaal voor de meer fanatieke ruiters zijn er speciale ‘federatie’-lessen voor dressuur en springen. Je kan dus deelnemen aan de reguliere lessen of aan de meer wedstrijdgerichte lessen.

Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap van de rijvereniging of de KNHS, mail dan gerust even!

Onze mail adressen vindt u  onder de contacten