Welkom

Op deze website treft u informatie aan over manege ’De Wolverlei’ en de rijvereniging ‘De Woudruiters’ in Vlagtwedde.

De manege is in eigendom van de stichting ‘De Wolverlei’ en wordt door de rijvereniging geëxploiteerd. De stichting, manege en de rijvereniging draaien volledig op enthousiaste vrijwilligers. De manege is in het bezit van de landelijk erkende Veiligheidscertificaat, een waarborg voor de veiligheid van ruiter en paard. Onze lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs.

De paardensport kan door jong en oud worden beoefend. De manege heeft dan ook paarden en pony’s die ingezet worden voor groepslessen aan kinderen en volwassen, beginners en gevorderden. Daarnaast zijn er leden met eigen paard of pony die officiële wedstrijden rijden en ook deel kunnen nemen aan de reguliere lessen, of juist aan de meer wedstrijdgerichte lessen. Ook bieden wij pensionstalling aan en tal van andere gezellige en leuke activiteiten voor jong en oud!

Wij beschikken over drie binnenhallen, waarvan twee hallen zijn samen te voegen zodat een rijbaan van 20 x 60 meter ontstaat. Daarnaast beschikken we over een buitenbak annex paddock,en een drietal buitenvelden 1 van 20×60 meter en 2 stuks van 20×40 meter , weiland, goede boxen, wasplaats, ruime parkeergelegenheid en een gezellige kantine. Naast lessen verzorgen wij regelmatig andere activiteiten zoals (onderlinge) dressuur– en springwedstrijden, ponykamp, BBQ, clinics etc.